Τσιγάρο και αυτοκίνητο

 

ασφάλεια αυτοκινήτου οδήγηση και κάπνισμαΤο κάπνισμα  είναι επικίνδυνο ακόμα και στην οδήγηση γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας τροχαίων ατυχημάτων αλλά πρωτίστως είναι πάρα πολύ κακό για την υγεία μας.Βάση στατιστικών είμαστε ο πιο φανατικός λαός στο κάπνισμα κατά την οδήγηση.

Όταν έχουμε παιδιά στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να καπνίζουμε αλλά στην περίπτωση που κάποιος καπνίζει για καλύτερη υγιεινή θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό το παράθυρο μας για να ανανεώνετε ο αέρας στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Είναι πάρα πολύ εύκολο για να χάσουμε την προσοχή στον δρόμο γι αυτό πρέπει να προσέχουμε. Μπορώ να σας δώσω λίγα παραδείγματα πως μπορούμε να χάσουμε την προσοχή μας,ανάβοντας το τσιγάρο,αν είναι νύχτα είναι ακόμα χειρότερα γιατί στιγμιαία το έντονο φως του αναπτήρα μπορεί να μας τυφλώσει γι αυτό είναι καλύτερο να ανάβετε με τον ηλεκτρικό αναπτήρα  του αυτοκινήτου.

Αν καπνίζουμε και μας πέσει το τσιγάρο δεν είναι ανάγκη να μας πιάσει κρίση πανικού για να μην καεί κάτι στην περιοχή που έχει πέσει το τσιγάρο γιατί θα μας αποσπάσει τελείως την προσοχή από τον δρόμο και θα είναι πολύ εύκολο να προβούμε σε τροχαίο ατύχημα γι αυτό θα είναι καλύτερο να σταματήσουμε στην άκρη του δρόμου για να το βρούμε.

Βρές τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply